Educație

Mai mulți bani pentru un șantier întârziat: Autoritățile suplimentează cu peste 1 milion de lei lucrările de modernizare a școlii „Iuliu Hațieganu”

Lucrările de modernizare trebuiau încheiate în vară, pentru ca elevii să beneficieze de noi săli de curs la început de an școlar, dar în septembrie 2022 gradul de realizare a lucrărilor era de 81%. În noiembrie, lucrările avansaseră la 85%. Acum, autoritățile dau mai mulți bani pentru finalizarea lucrărilor.

Sport

103 ani de la fondarea Universității Cluj!

Miercuri s-au împlinit 103 de la inițiativa doctorului Iuliu Hațieganu de a forma clubul sportiv Universitatea Cluj. Cu o istorie bogată, „U” reprezintă un simbol al tinereții și al studenților din Cluj-Napoca.Educație

UMF „Iuliu Hațieganu” a premiat excelența în activitatea didactică și cercetarea științifică

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca sărbătorește, zilele acestea, 102 ani de învățământ medical în limba română. În cadrul manifestărilor prilejuite de Zilele UMF „Iuliu Hațieganu” 2021, joi, 9 decembrie, a avut loc Gala Premiilor Universității, în cadrul căreia au fost premiate performanţele şi realizările deosebite din ultimul an ale cadrelor didactice, cercetătorilor și studenților.


Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners