Actualitate

VIDEO. Hoațele din Cluj-Napoca, surprinse la furat într-un magazin din Mărăști

Două tinere fură tot ce prind din magazinele din Cluj-Napoca și provoacă exasperare în rândul angajaților și a oamenilor de rând.

 

 


Două minore din Cluj-Napoca au fost surprinse la furat într-un magazin din cartierul Mărăști. O cititoare a trimis către Monitorul de Cluj imagini cu cele două tinere care acționează, dar care nu ar fi singurele hoațe din zonă. Minorele sunt cunoscute de mai bine de doi ani pentru furturile pe care le comit, dar sunt în continuare în libertate.

Proprietarii și vânzătoarele din magazinele din Mărăști sunt exasperate de hoții care acționează în grup și care fură tot ce prind:


„Bună ziua! Nici nu știu cum să încep. Mă lupt cu o problemă extrem de gravă. În ultima perioadă se petrec o serie de furturi și Poliția nu face nimic. În piața Mărăști, se fură ca-n codru din magazine. Se fură șampoane, ciocolată, cașcaval, băuturi, lucruri, care ulterior se pot vinde în piață. Din păcate se fură și din buzunarele clienților. Poliția nu face nimic concret și sub 300 de lei nici nu poți merge în instanță pentru că se consideră mult prea costisitor. Hoții știu deja și fură până în maxim 200 de lei de 2-3 ori pe săptămână. Se dau amenzi, dar asta nu-i împiedică să fure mai departe. Majoritatea sunt minori și pot fi opriți. Ajung în centrul de plasament și după câteva zile sunt iar liberi și noi rămânem cu paguba. Nu este corect față de oamenii care muncesc zilni și cotizează. În plus, acești hoți sunt și periculoși. Ne temem când ieșim de la muncă, deoarece plecă pe întuneric și nu știm după ce colț ne vânează. E frustrant că nu se face nimic și trebuie să suportăm toate pierderile” ne-a relatat o cititoare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter