Actualitate

Tupeu fără limite! Studentă TÂRÂTĂ PE JOS de una dintre minorele care scandalizează Clujul

La nici o lună după ce zeci de clujeni s-au plâns că au fost agresați și prăduiți de două hoațe adolescente cu mult tupeu și fără nerușinare, una dintre acestea a „lovit” din nou, cu aceeași nesimțire specifică.

Tupeu fără limite! Studentă TÂRÂTĂ PE JOS de una dintre hoațele minore care scandalizează Clujul Tupeu fără limite! Studentă TÂRÂTĂ PE JOS de una dintre hoațele minore care scandalizează Clujul

Larisa M., o studentă din Cluj-Napoca, a mărturisit că a fost abordată de două dintre fetele în cauză, una dintre ele stropind-o, fără motiv, cu apă. După ce a dat-o la o parte, cealaltă fată a prins-o de păr pe studentă, trântind-o de gardul din stația de la Regionala CFR, potrivit clujust.ro. „Puteam să dau cu capul de beton, dar din fericire am căzut doar pe mână!”, a mărturisit Larisa, care s-a ales și cu câteva julituri.

„Acum aproape nici o lună, fetele din imagine «colecționau» bunurile altora pe strada Memorandumului din Cluj-Napoca și nu numai. Astăzi (n.red. luni), la nici o lună după cele întâmplate, am fost târâtă pe jos de către fata din imagine, în jurul orei 18:00, în stația de autobuz Regionala CFR. Poliția nu poate să le facă nimic pe motiv că cele două nu pot răspunde din punct de vedere legal datorită vârstei. Rog persoanele care au mai avut probleme cu aceste două individe să mă contacteze pentru că doar împreună putem reuși să schimbăm ceva... sau cel puțin așa sper!”, este mesajul postat pe Facebook de Larisa.


Contactat la sfârșitul lunii iulie de Monitorul de Cluj, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, Traian Morar a confirmat că existau cel puțin șapte plângeri la adresa adolescentelor în cauză, soluționate. Acesta a explicat că fetele, trei la număr, toate din Cluj-Napoca și înrudite, acționează în grupuri de câte două și au vârsta de doar 12-13 ani! Deși au fost plasate de cel puțin trei ori în centre pentru minori, părinții fetelor au venit a doua zi și le-au scos de acolo. Evident, adolescentele s-au întors ulterior „la treabă”, iar având în vedere vârsta lor, autoritățile sunt legate la mâini: ele nu pot fi trase la răspundere!

CITEȘTE ȘI: Două hoațe adolescente, cunoscute de tot orașul, TERORIZEAZĂ în continuare clujenii!

Ultimele Stiri
abonare newsletter