Actualitate

Drumurile din Moldovenești, într-o stare deplorabilă! Luat la întrebări, primarul s-a bâlbâit. AUDIO/FOTO

Cetățenii din comuna Moldovenești s-au săturat de promisiuni! Primarul comunei explică de ce nu sunt asfaltate drumurile, doar că se mai încurcă în povești.

 

 


Drumurile dintr-un sat din Moldovenești sunt sub orice critică! Cetățenii se plâng că nu au drumuri asfaltate, iar de multe ori rămân împotmoliți pe ulițele satului Stejeriș.

 


Un cetățean din comuna Moldovenești, județul Cluj ne-a trimis la redactia@monitorulcj.ro niște poze cu drumurile satului Stejeriș. Drumurile lasă de dorit, noroiul este foarte mare, iar Primăria nu a fost în stare să pună măcar pietriș pentru a nu se mai împotmoli oamenii.

Potrivit cetățeanului, această problemă este de mulți ani, iar asta este cauza pentru care satul rămâne fără locuitori.


„Vă scriu în legatura cu o problemă a satului Stejeriș, comuna Moldovenești. Drumul ce leagă satul de drumul E81, este într-o stare deplorabilă, de ani buni. Oamenii își rup mașinile, dar anul acesta este mai grav. Din cauza asta satul se depopulează tot mai mult. Noroi foarte mare, în unele locuri chiar riști să te împotmolești. De ani buni nu se rezolvă nimic. În poze încă nu se vede chiar bine, dar în realitate arată mult mai rău”,ne-a spus un cetățean din Stejeriș.

Care este explicația primarului din Moldovenești?

Pentru a afla de ce sunt astfel de drumuri în anul 2021, mai ales într-o comună care face parte dintr-un județ destul de prestigios, monitorulcj.ro l-a contactat pe primarul din Moldovenești, Ioan Mărginean.


Inițial, primarul a negat cele spuse dar când l-am informat că am intrat în posesia unor fotografii, a spus că poate fi din cauza ploii.

„Eu nu cred treaba asta. Poate în perioada asta este destul de mult noroi, mai ales cu ploile acestea. Lucrăm la drumuri, acum se bagă apa și urmează să se bage și gazul metan și din cauza acestor construcții sunt aceste probleme. Acuma oamenii ar trebui să fie înțelegători”, a declarat pentru monitorulcj.ro primarul comunei Moldovenești, Ioan Mărginean.


Primarul a spus că este psoibil ca toată această treabă să fie cu rea intenție: „Cetățeanul respectiv are o cerere depusă la Primărie sau este ceva rău intenționat? Sunt cazuri și cazuri. Au depus o cerere și nu s-a rezolvat problema sau au mers direct în presă ca să rezolve?”

Primarul și-a schimbat povestea

Chiar dacă primarul a spus inițial că se lucrează la drumurile din sat, când a fost întrebat care este termenul de finalizare a acestora, Ioan Mărginean a schimbat povestea: „Să se oprească ploaia și intervenim. Doar că trebuie să știu unde este problema. Pentru că la Primărie nu există o cerere sau niște poze care să semnaleze această problemă. Eu nu înțeleg  unde este problema. Noi am fost mereu deschiși cu oamenii”, spune primarul comunei.

Prin urmare, primarul comunei Moldovenești a spus inițial că se lucrează la drumuri, iar apoi și-a dat seama că nici nu știe despre ce drumuri este vorba: „În fiecare zi se lucrează, pentru că Moldovenești are mai multe localități. Vom vedea despre ce este vorba. Acum nu știu să vă răspund punctual”.

CITEȘTE ȘI:

A dus gunoi într-un centru pe care îl credea legal. S-a înșelat și a trebuit să le strângă!

Ultimele Stiri
abonare newsletter