Actualitate

Amendă usturătoare pentru un simpatizant AUR care nu purta mască

Un simpatizant AUR a fost sancționat pentru nepurtarea măștii în timpul mitingului de marți, din Piața Mihai Viteazu.

 

 


Jandarmii l-au amendat pe un simpatizant AUR pentru nepurtarea măștii în timpul unui miting desfășurat marți la Cluj. Acesta are de plătit o amendă de 1.500 de lei pentru că a refuzat să poarte mască în spațiul public, potrivit informațiilor obținute de monitorulcj.ro

 


Prevederile legale în vigoare prevăd obligativitatea purtării măștii, pe nas și pe gură, de către toate persoanele care au împlinit 5 ani, atât în spațiile publice închise, cât și în cele deschise.

Miting AUR la Cluj. Zeci de persoane s-au întâlnit cu Geroge Simion

Liderul AUR, George Simion, a fost prezent marți la Cluj, în Piața Mihai Viteazu, unde a mulțumit susținătorilor partidului său. Circa 60 de persoane au participat la întâlnire.


George Simion i-a îndemnat pe participanții la miting să poarte masca și să păstreze distanța între ei, astfel încât să nu dea „prilejul unora să comită abuzuri”. El nu a purtat deloc masca în timpul discursului, însă a pus-o la finalul acestuia.

CITEȘTE ȘI


George Simion, la Cluj: „Datorită AUR, nu se mai anunță restricții de Sărbători”. Cum s-a desfășurat mitingul AUR din Cluj-Napoca?

 

abonare newsletter