Actualitate

O școală specială din Cluj va avea sediu nou. Investiție de peste 16,6 mil. lei

A fost lansată licitația pentru construirea unui sediu nou pentru Centrul Școlar de Educație Incluzivă Cluj-Napoca. Lucrările vor fi finanțate din fonduri europene nerambursabile.

O școală specială din Cluj va avea sediu nou. Investiție de peste 16,6 mil. lei

Consiliul Județean Cluj a publicat în Sistemul Electronic pentru Achiziții Publice anunțul de participare simplificat pentru lucrări de construcții, respectiv demolare și construire, în cadrul proiectului „Construirea sediului Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă”, unitate de învățământ special aflată în subordinea forului administrativ județean. Proiectul are ca scop crearea unor spații special amenajate și dotate necesare asigurării serviciilor educaționale și terapeutice pentru copii cu dizabilitate intelectuală și tulburări din spectrul autist.

Corp nou de clădire și renovarea celor existente

Un nou corp de clădire va fi realizat pe amplasamentul actual, de pe strada Aviator Bădescu, nr. 3-5, iar corpul existent urmează a fi renovat. Proiectul este structurat pe patru obiecte, respectiv desființarea corpurilor existente, modernizarea și adaptarea corpului existent, realizarea corpului nou de construcție și  amenajarea exterioară și realizarea împrejmuirii perimetrale.


Valoarea estimată pentru achiziționarea serviciilor este de 16.672.878 lei, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 25 iunie 2020, ora 15:00.

CITEȘTE ȘI


A șasea e cu noroc! Trei firme sunt interesate de reabilitarea Castelului Banffy din Răscruci

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter