Actualitate

Zeci de clujeni au mințit autoritățile, plimbându-se în starea de urgență cu acte false

În cursul lunii mai 2020, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au fost înregistrate zeci de dosare penale pentru uz de fals sau fals în declarații.

Zeci de clujeni au MINȚIT autoritățile, plimbându-se în starea de urgență cu acte FALSE Zeci de clujeni au MINȚIT autoritățile, plimbându-se în starea de urgență cu acte FALSE

Structura de comunicare din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca anunță că au fost înregistrate 24 dosare penale în care se desfășoară urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, prev. de art. 322 alin. 1 C.pen. şi uz de fals, prev. de art. 323 C.pen., respectiv un număr de

De asemenea, s-au înregistrat 19 dosare penale în care se desfășoară urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în declaraţii, prev. de art. 326 C.pen, potrivit unui comunicat remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.


„În cursul lunii aprilie 2020, cu ocazia controalelor efectuate de către lucrătorii de poliţie, privind respectarea de către populaţie a măsurilor de prevenire şi combatere a răspândirii bolii COVID-19, un număr de 43 de persoane au prezentat drept document justificativ al deplasării în spațiile publice, adeverinţe de la angajator falsificate”, potrivit procurorului Aurelian Mirel Toader.

CITEȘTE ȘI:


Klaus Iohannis: „Declarația rămâne obligatorie și după 15 mai când părăsim localitatea”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter