Actualitate

14 km din AUTOSTRADA Câmpia Turzii – Târgu-Mureș vor fi deschiși ÎN CURÂND!

O secțiune de 14 kilometri din autostrada Câmpia Turzii – Târgu-Mureș (A3) va fi deschisă circulației la sfârșitul lunii noiembrie, dar numai în anumite condiții, au declarat surse din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

CNAIR a efectuat prerecepția pentru respectiva secțiune de autostradă, informează economica.net. Segmentul de 14 kilometri va fi deschis circulației dacă vor fi gata lucrări de pe loturile vecine. Secțiunea este formată din loturile Ogra – Iernut (3,6 kilometri) şi Ogra - Ungheni (10,1 kilometri) construite de către nemţii de la Geiger, respectiv austriecii de la Strabag.

Pe lotul Ogra – Iernut, CNAIR a efectuat deja pre-recepţia iar recepţia urmează să aibă loc la finele lunii noiembrie. Tot atunci se estimează că ar putea fi gata lotul vecin, Ungheni – Ogra, al austriecilor de la Strabag, precum şi breteaua de ieşire de pe autostradă de la Nodul Iernut, aflat pe lotul italienilor de la Astaldi.


„Lucrările pe lotul Ogra - Iernut al autostrăzii A3 se apropie de final. Deși este un tronson foarte scurt de doar 3,6 kilometri, va deveni totuși un element important în reteaua de șosele de mare viteză din Romania", spun reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, din cadrul CNAIR, care au postat pe Faceboook imaginile de mai jos.

Ultimele Stiri
abonare newsletter