Actualitate

Drumuri județene ca în Evul Mediu. Realitatea din teren bate recordurile de asfaltări cu care se laudă Tișe în comunicate - VIDEO

O filmare postată pe Facebook arată starea jalnică și deplorabilă în care se află drumurile din județul Cluj. În urmă cu câteva zile, președintele Consiliului Județan Alin Tișe se lăuda cu nivelul record al numărului de drumuri asfaltate.

“Drum între Aghireșu și Petrindu....incompetenta sau nepăsare?  Și mai vreau să fie o mașina perfect funcțională la ITP. Exact ca în Evul Mediu”, a scris șoferul care a realizat filmarea vineri, 15 iunie.

Săptămâna trecută, la doi ani de mandat, Alin Tișe, a făcut public bilanțul lucrărilor finalizate prin turnarea de covor asfaltic ce au fost realizate pe drumurile județene în cursul ultimilor doi ani.


Potrivit unui comunicat al Consiliului Județean, “în perioada iunie 2016 – iunie 2018, s-au asfaltat 78 de drumuri județene, care însumează circa 286 de km si au o valoare aproximativă de 72 de milioane de lei”.

“Pentru a reuși să intervină pe acest număr fără precedent de sectoare, Consiliul Județean Cluj a apelat atât la resursele proprii, respectiv bugetul județului, cât și la creditul de 50.000.000 de euro contractat în acest sens, dar și la fondurile europene”, transmite Tișe.

abonare newsletter