Actualitate

Scandal pentru o fată! Tânăr bătut, după ce i-a vorbit urât unei fete

Un adolescent în vârstă de 15 ani din Gherla a ajuns duminică seara la spital, după ce a fost bătut de un tânăr pe strada Gelu. Totul a început după ce băiatul în vârstă de 15 ani i-ar fi vorbit urât unei fete de 13 ani.

Victima locuieşte într-un centru de tip familial de pe strada Gelu, iar în duminică seara, în timp ce se afla afară cu mai multe persoane, a fost agresat, informează dejeanul.ro.

Conform băiatului bătut, totul ar fi început după ce i-ar fi adresat câteva cuvinte urâte unei fete în vârstă de 13 ani. Lucrul acesta l-ar fi deranjat pe iubitul fetei, în vârstă de 20 de ani, motiv pentru care a sărit la bătaie.


Adolescentul de 15 ani a primit mai multe lovituri, atât la nivelul capului, cât şi la nivelul toracelui. A ajuns în cele din urmă la Spitalul Municipal din Gherla, iar după ce medicii de acolo i-au acordat îngrijiri medicale, a fost transferat cu ambulanţa la un spital din Cluj-Napoca, diagnosticele puse de medici fiind traumatism cranio-cerebral, plagă arcadă stânga, traumatism toraco-abdominal  şi traumatisme membre inferioare.

Politisţii au deschis o anchetă în acest caz.

abonare newsletter