Actualitate

Bicicliști neatenți ACCIDENTAȚI. Ce reguli de circulație NU AU RESPECTAT?

Două accidente rutiere soldate cu rănirea gravă a bicicliștilor au avut loc zilele acestea la Cluj după ce aceștia nu au respectat regulile de circulație.

Foto Arhiva Foto Arhiva

Vineri, în jurul orei 17:00, pe raza comunei Floreşti, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane și avarierea a două vehicule.

Potrivit polițiștilor de la fața locului, un bărbat de 31 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DN1 E60 pe raza localităţii Floreşti, pe fondul nepăstrării unei distanțe regulamentare față de autovehiculul care îl preceda, a intrat în coliziune față-spate cu acesta, la volanul căruia se afla un bărbat de 53 ani, din Cluj-Napoca.


Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a biciclistului și avarierea celor două vehicule implicate, valoarea pagubelor fiind estimată la circa 3.500 lei.

Tot vineri, în jurul orei 19:30, pe raza municipiului Cluj-Napoca, un minor a fost rănit grav în urma unui accident rutier care s-a soldat și cu avarierea a două vehicule.


Potrivit poliștilor, un băiat de 14 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Oașului înspre Piața Gării, din municipiu, pe fondul neasigurării corespunzătoare la schimbarea direcției de mers, de pe prima bandă pe a doua, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe aceeași direcție de mers, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 ani, din Cluj-Napoca. În urma impactului, minorul a fost rănit grav.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

abonare newsletter