Actualitate

Un şofer a fost prins circulând cu 240 de kilometri pe oră pe Autostrada Transilvania

Un bărbat din Bucureşti prins de poliţiştii rutieri când conducea cu 240 de kilometri pe oră, pe Autostrada Transilvania, a rămas fără permis şi a primit o amendă de 720 de lei, informează sâmbătă Poliţia Română.

Un ;ofer a fost prins circulând cu 240 de kilometri pe oră pe Autostrada Transilvania

Potrivit Mediafax, bărbatul, în vârstă de 33 ani, din Bucureşti, a fost depistat de poliţiştii de la Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania în jurul orei 11.20, la kilometrul 15+500, pe sensul de mers Gilău - Câmpia Turzii, aparatul radar înregistrând o viteză a maşinii coondusă de acesta de 240 de kilometri pe oră.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 720 de lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.


În urmă cu o zi, tot pe Autostrada Transilvania, un tânăr de 19 de ani, din Cluj-Napoca, a fost prins de poliţiştii rutieri circulând cu 203 kilometri pe oră. Tânărul a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile şi a primit o amendă de 720 de lei.

Potrivit Poliţiei, tânărul avea permis de conducere din luna iunie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter