Actualitate

Un clujean de 19 ani, cu permis de conducere de cinci luni de zile, prins de Poliţie circulând cu 203 km/h pe Autostrada Transilvania

Un tânăr de 19 ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, a fost depistat de poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Serviciul Poliţiei Autostrăzi - Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania, în timp ce circula pe Autostrada Transilvania, cu viteza de 203 km/h.

Vineri, în jurul orei 16.20, poliţiştii din cadrul I.G.P.R. - Serviciul Poliţiei Autostrăzi - Biroul de Poliţie A3 Transilvania au depistat un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism, cu o viteză peste limita maximă admisă.

Tânărul a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar pe Autostrada Transilvania (A3), la km. 12+400, pe sensul de mers Gilău - Câmpia Turzii, conducând cu o viteză de 203 km/h. Tânărul poseda permis de conducere din luna iunie 2013.


Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 720 de lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter