Actualitate

Incendiu în Cornești. O casă a fost cuprinsă în totalitate de flăcări.

Un incendiu a izbucnit, marți, la o casă din comuna Cornești. Aceasta a fost cuprinsă în totalitate de flăcări.

Pompieri în acțiune / Foto: depositphotos.com Pompieri în acțiune / Foto: depositphotos.com

 

 


Un incendiu puternic a izbucnit, marți, la o casă din comuna Cornești, județul Cluj.

 


Potrivit pompierilor, flăcările au cuprins casa în totalitate.

„Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Gherla și a Detașamentului Dej intervin în aceste momente pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă de locuit din localitatea Stoiana, comuna Cornești.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stingerea incendiilor, unde au găsit locuința, cu o suprafață de aproximativ 80mp, cuprinsă în totalitate de flăcări. 
Echipajele operative au localizat flăcările se lucrează în aceste momente pentru lichidarea acestora și a focarelor ascunse. Până acum nu sunt persoane care să solicite consult medical”, a transmis ISU Cluj.


Update

„Casa de locuit a fost distrusă în totalitate. Intervenția pompierilor a împiedicat propagarea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit. Cercetările preliminare au arătat că cel mai probabil incendiul a pornit de la la o defecțiune a instalației electrice a imobilului”, a transmis ISU Cluj/


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bărbatul care a dat foc vegetației pe strada Fabricii a fost reținut. Incendiul s-a extins la conductele de termoficare.

Incendiu de vegetație, extins la conductele de termoficare, pe strada Fabricii! FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter