Actualitate

Incendiu de vegetație, extins la conductele de termoficare, pe strada Fabricii! FOTO

Un incendiu a izbucnit marți seară în cartierul Mărăști. Flăcările de la vegetație s-au extins și la conductele de termoficare.

Un incendiu a izbucnit marți seară în cartierul Mărăști/ Foto: Grup WhatsApp - ISU Cluj Un incendiu a izbucnit marți seară în cartierul Mărăști/ Foto: Grup WhatsApp - ISU Cluj

 

 


Un incendiu de vegetație a izbucnit marți seară în cartierul Mărăști.

 


Flăcările s-au extins și la conductele de termoficare.

Incendiu în Mărăști/ Foto: ISU Cluj

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru stingerea flăcărilor care s-au extins de la un incendiu de vegetație uscată la termoizolația de pe conductele de termoficare pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca.
La fața locului intervin două autospeciale de stins incendii și o autoscară, care acționează pentru limitarea și stingerea flăcărilor.
În acest moment flăcările sunt sub control, nu există pericol de extindere, se lucrează pentru stingerea focarelor ascunse din termoizolația conductelor de termoficare.
Nu sunt anunțate persoane rănite până în prezent, însă o ambulanță SMURD a fost dislocată preventiv la locul intervenției.


Intervenția promptă a pompierilor a oprit propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. Din păcate au fost afectată termoizolația conductelor de termoficare”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la o pensiune din stațiunea Călimănești! UPDATE: Angajatul căutat de pompieri a MURIT.

Incendiu la acoperișul unui case din Copăceni. Ar fi pornit de la hornul izolat necorespunzător - FOTO

abonare newsletter