Actualitate

Bărbatul care a dat foc vegetației pe strada Fabricii a fost reținut. Incendiul s-a extins la conductele de termoficare.

Polițiștii l-au reținut pe bărbatul care a dat foc vegetației, miercuri, pe strada Fabricii din Cluj-Napoca.

Intervenție pompieri pentru stingerea incendiului de vegetație extins la conductele de termoficare din zona Fabricii, Mărăști/Foto: ISU Cluj Intervenție pompieri pentru stingerea incendiului de vegetație extins la conductele de termoficare din zona Fabricii, Mărăști/Foto: ISU Cluj

 

 


Persoana care a dat foc vegetației pe strada Fabricii din cartierul Mărăști, situație în care flăcările s-au extins la conductele de termoficare din zonă, a fost reținută de polițiști, potrivit unei informări transmise de Primărie.

 


CITEȘTE ȘI: 
Incendiu de vegetație, extins la conductele de termoficare, pe strada Fabricii! FOTO

Astfel, „polițiștii locali din cadrul Biroului de Ordine Publică l-au depistat pe numitul C. N., domiciliat în Târgu Mureș, autorul incediului de vegetație care a izbucnit ieri, 06.02.2024, orele 18.39, în spatele unui  supermarket, de pe strada Fabricii”, potrivit Biroului de presă al Primăriei. 

Bărbatul a fost depistat de polițiștii locali ai patrulei de ordine publică în urma declarațiilor martorilor și predat Poliției municipiului pentru continuarea cercetărilor.


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit marți seară pentru stingerea flăcărilor care s-au extins de la un incendiu de vegetație uscată la termoizolația de pe conductele de termoficare pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului au intervenit două autospeciale de stins incendii și o autoscară, fiind dislocată preventiv și o ambulanță SMURD. Incendiul de vegetație extins a fost stins după o intervenție de zeci de minute. 


Astfel, intervenția promptă a pompierilor a oprit propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite, însă din păcate a fost afectată termoizolația conductelor de termoficare.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu de vegetație, extins la conductele de termoficare, pe strada Fabricii! FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter