Actualitate

Gazonul de pe Cluj Arena arată nesperat de bine după 4 zile de UNTOLD. FOTO

Spre deosebire de anii precedenți, măsurile luate de organizatori par că au dat roade, iar gazonul de pe Cluj Arena se prezintă în condiții mult mai bune.

Gazonul de pe Cluj Arena arată nesperat de bine după festivalul Untold/ Foto: monitorulcj.ro Gazonul de pe Cluj Arena arată nesperat de bine după festivalul Untold/ Foto: monitorulcj.ro

 

Gazonul de pe Cluj Arena arată nesperat de bine după patru zile de UNTOLD.


Demontarea panourilor de protecție a început luni dimineață, la scurt timp după ce ultimii festivalieri, care au dansat la concertul lui Armin van Buuren, au părăsit stadionul Cluj Arena.

Din primele imagini se poate observa că gazonul arată bine, cel puțin în jumătatea dinspre peluza sud.


CITEȘTE ȘI:
Ne vedem în 2024? Peste 420.000 de fani au fost în acest an la Untold. Ediția nr. 8 s-a încheiat
Armin van Buuren a mixat până la ora 8 DIMINEAȚA la Untold: „A fost o nebunie”

Înainte de începutul festivalului, Radu Rus, head of production, a spus că echipa care s-a ocupat de montarea scenei nu s-a atins de gazonul de pe Cluj Arena.

„În ceea ce privește gazonul de la Cluj Arena, am reușit în colaborare cu Consiliul Județean și cu echipa de fotbal să convenim faptul că nu vom face montaje pe gazon. Am intrat în stadion din 17 iulie și am reușit să nu atingem gazonul deloc. Asta în mod normal ar presupune faptul că la finalul evenimentului, gazonul va arăta într-o stare la fel de  bună ca atunci când l-am recepționat ceea ce ar putea să atragă doar beneficii pentru noi și pentru echipa de fotbal. Faptul că am reușit după atâția ani să protejăm gazonul e un lucru mare. Am vorbit cu furnizorul care ne livrează acel flooring pentru gazon, este un flooring nou-nouț adus din Germania, același tip de flooring folosit de către colegii din alte țări care organizează festivaluri de muzică și este similar cu cel folosit pe Wembley în Londra. Încercăm în fiecare an să diminuăm daunele pe care le putem crea gazonului. Flooringul va fi instalat cu două ore înainte de deschiderea festivalului”, a spus Rus.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

INTERVIU. Cine este Alex, tânărul care a uimit-o pe Bebe Rexha la UNTOLD? VIDEO

A plouat torențial la Untold. Cei mai curajoși au dansat și au făcut flotări în ploaie, interiorul Cluj Arena este plin de oameni. FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter