Timp Liber

Armin van Buuren a mixat până la ora 8 DIMINEAȚA la Untold: „A fost o nebunie”

Au fost patru nopţi pline de culoare şi energie, patru nopţi de poveste, în care Clujul a devenit din nou capitala internaţională a muzicii. Armin van Buuren a mixat până la ora 8 dimineața.

Armin la Untold festival, în ultima zi/ Foto: Armin van Buuren - Facebook Armin la Untold festival, în ultima zi/ Foto: Armin van Buuren - Facebook

 

 


A opta ediție de UNTOLD s-a încheiat. 

 


Armin van Burren a fost pe scenă până la ora 8:00, spre bucuria fanilor care au bucurat de prelungirea festivalului până dimineața. Au fost patru zile și patru nopți în care tinerii veniți din toate colțurile lumii au dansat și au cântat alături artiștii preferați.

DJ-ul olandez a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj de mulțumire pentru călcura cu care a fost primit.


„UNTOLD, a fost o nebunie! Eram programat să mixez 3 ore, dar de fapt am ajuns să joc 5 ore și voi ați stat cu mine până la 8 dimineața. Sunt atât de fericit că v-am avut și pe unii dintre voi pe scenă înconjurându-mă - m-a făcut să vă simt și mai mult energia! Mulțumesc mult și sper să ne vedem curând”, a transmis Armin van Buuren.

Olandezul a fost prezent în line-up-ul festivalului încă de la prima ediție, din 2015. 


Armin van Buuren s-a aflat, pentru 21 de ani la rând, în lista primilor cinci DJ ai lumii si a reușit ca la fiecare apariție live pe Cluj-Arena să construiască o relație specială cu fanii festivalului Untold. 

La ediția aniversară din 2019, artistul a pregătit pentru fanii festivalului un show istoric de șapte ore și jumătate, în exclusivitate pentru Untold, care a debutat cu Imnul României, „Deșteaptă-te Române”. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

INTERVIU. Cine este Alex, tânărul care a uimit-o pe Bebe Rexha la UNTOLD? VIDEO

A plouat torențial la Untold. Cei mai curajoși au dansat și au făcut flotări în ploaie, interiorul Cluj Arena este plin de oameni. FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter