Actualitate

Dubla crimă din Timișoara. Principalul suspect a fost prins

Principalul suspect în cazul dublului asasinat din Timișoara a fost prins de oamenii legii.

Principalul suspect în cazul dublului omor din Timișoara a fost prins/Foto: IPJ Timiș Principalul suspect în cazul dublului omor din Timișoara a fost prins/Foto: IPJ Timiș

 

 


La două zile de la crimă, polițiștii au reușit să-l prindă pe suspectul care ar fi ucis doi vârstnici în apartamentul acestora din Timișoara

 


„A fost depistat în zona Gării de Nord din Timișoara, se ascundea. Putem spune că prinderea lui se datorează și sprijinului cetățenilor, întrucât aceștia au sunat de nenumărate ori la serviciul de urgență 112, pentru a oferi informații când vedeau o persoană care semăna de bărbatul căutat de polițiști”, a informat IPJ Timiș. 

Joi, oamenii legii au efectuat o serie de percheziții pentru prinderea principalului suspect în cazul dublei crime din Timișoara.


Anterior a fost realizat și un portret robot al posibilului criminal după ce nepotul victimelor, cel care l-a surprins în apartament, a reușit să ofere informațiile necesare polițiștilor pentru realizarea portretului robot.

Marti seara, doi bătrâni, soț și soție, au fost omorâți de un bărbat care a intrat peste ei in casă. Nepotul celor doi a fost la un pas să fie înjunghiat de atacator, dupa ce l-a surprins în locuință.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Percheziții pentru prinderea bărbatului suspectat de dubla crimă din Timișoara

Dublă crimă în Timișoara. Doi bunici au fost uciși cu sânge rece în casă

Ultimele Stiri
abonare newsletter