Național

Percheziții pentru prinderea bărbatului suspectat de dubla crimă din Timișoara

Oamenii legii efectuează o serie de percheziții pentru prinderea principalului suspect în cazul dublei crime din Timișoara.

Polițiștii efectuează percheziții pentru prinderea suspectului de crimă din Timișoara/Foto: IPJ Timiș Polițiștii efectuează percheziții pentru prinderea suspectului de crimă din Timișoara/Foto: IPJ Timiș

 

 


Polițiștii au desfășurat, joi, o operațiune specială de prindere a suspectului de crimă în urma căreia doi bătrâni din Timișoara, în vârstă de 75 și 78 de ani, au murit acum două zile.

 


Potrivit informațiilor de ultimă oră, suspectul în cazul dublei crime de la Timișoara ar fi fost identificat.

Miercuri a fost realizat și un portret robot al posibilului criminal după ce nepotul victimelor, cel care l-a surprins în apartament, a reușit să ofere informațiile necesare polițiștilor pentru realizarea portretului robot. 


Polițiștii au percheziționat mai multe imobile, iar în seara zilei de joi au demarat cercetări în locuința mamei suspectului de crimă, potrivit opiniatimisoarei.ro

Marti seara, doi bătrâni, soț și soție, au fost omorâți de un bărbat care a intrat peste ei in casă. Nepotul celor doi a fost la un pas să fie înjunghiat de atacator, dupa ce l-a surprins în locuință.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dublă crimă în Timișoara. Doi bunici au fost uciși cu sânge rece în casă

Ultimele Stiri
abonare newsletter