Național

Dublă crimă în Timișoara. Doi bunici au fost uciși cu sânge rece în casă

Tragedie la Timișoara, unde doi vârstnici au fost uciși cu sânge rece, iar nepotul lor a fost la un pas de a fi înjunghiat. Oamenii legii desfășoară cercetări pentru identificarea autorului crimei.

Dublă crimă în Timișoara. Doi vârstnici au fost uciși în casă./Foto: Poliția Română Facebook.com Dublă crimă în Timișoara. Doi vârstnici au fost uciși în casă./Foto: Poliția Română Facebook.com

 

 


În seara zilei de marți, cei doi bătrâni, în vârstă de 75 și 78 de ani, stăteau de vorbă la telefon cu unul dintre nepoți, care locuiește în Germania. 

 


La un moment dat au fost surprinși de zgomotele din casă. Aceștia au apucat doar să îi spună nepotului că cineva a intrat peste ei, informează opiniatimisoarei.ro

Nepotul, speriat, l-a sunat pe verișorul lui, un alt nepot al celor doi bătrâni, care locuiește în apropiera lor. Alertat, acesta s-a dus imediat la apartamentul bătrânilor unde și-a găsit rudele moarte. Autorul crimei s-a năpustit asupra lui și a incercat să-l înjunghie, apoi a fugit.


Totul s-a întâmplat în plin centrul orașului, într-un imobil situat în apropierea Tribunalului Timiș.

Poliția a intervenit în urma unui apel de urgență la 112. 


„La data de 27 Iunie 2023,în jurul orei 22:30, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil din Piața Țepeș Vodă din Timișoara, un bărbat și-a găsit bunicii decedați (un bărbat în vârstă de 75 de ani și o femeie în vârstă de 78 de ani), iar în locuință a surprins o persoană necunoscută care a fugit”, potrivit IPJ Timiș. 

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.


Acum oamenii legii încearcă să dea de urma ucigașului. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Crimă oribilă în Satu Mare. O mamă şi-a asfixiat bebeluşul şi l-a aruncat într-un canal din spatele casei

Ultimele Stiri
abonare newsletter