Actualitate

Explozie la o conductă de apă în Dej. Apa a țâșnit la câțiva metri înălțime. VIDEO

O explozie la o conductă de apă înregistrată în Dej a lăsat, miercuri, mai multe case fără apă. Apa a tâșnit la câțiva metri înălțime.

O explozie la o conductă de apă înregistrată în Dej a lăsat, miercuri, mai multe case fără apă/ Foto: captură ecran video YouTube dejeanul O explozie la o conductă de apă înregistrată în Dej a lăsat, miercuri, mai multe case fără apă/ Foto: captură ecran video YouTube dejeanul

 

 


Conducta care alimentează cu apă câteva străzi din cartierul Dealul Florilor din Dej a cedat miercuri, iar jetul de apă care ieșea din asfalt s-a înălțat la câțiva metri. Din fericire, de aceasta data, apa a fost oprită la timp, înainte să provoace pagube, potrivit dejeanul.ro

 


Potrivit sursei citate anterior, oamenii spun că țeava e sparta de câteva săptămâni, atunci când a fost spart asfaltul pentru a o repara.

Potrivit Companiei de Apă Someș, avaria a afectat patru străzi, iar reluarea serviciului este preconizată în jurul orei 17:00.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Avaria de la conducta de apă din Florești a fost remediată. Pivariu: „Se intervine și la refacerea părții de carosabil afectată”

Intervenție de 14 ore a pompierilor după inundațiile din Florești! Un bărbat de 70 de ani, blocat în subsol

Ultimele Stiri
abonare newsletter