Actualitate

Un minor din Florești, patru jafuri într-o noapte! A dat nas în nas cu un polițist, în timp ce îi fura drujbele

Un băiat de 16 ani a ieșit miercuri noaptea la furat prin Florești. După ce a dat trei jafuri, furând țigări, alcool, un telefon mobil și o drujbă, hoțul a fost prins în casa unui polițist.

Hoț, prins în timp ce jefuia un polițist / Foto: depositphotos.com Hoț, prins în timp ce jefuia un polițist / Foto: depositphotos.com

 

 


În timp ce unii adolescenți ies în oraș și petrec timp cu prietenii în vacanțele de sărbători, un băiat de 16 ani din Florești iese la furat! Într-o singură noapte, minorul a avut patru ținte. Acesta a fost prins de polițiști doar când a căzut în gura lupului. 

 


Băiatul, care ar putea să fie un hoț înnăscut sau doar un adolescent rebel, și-a început „aventura” miercuri, 12 aprilie, la ora 23:00, când a furat un telefon mobil și mai multe sticle de băuturi alcoolice de la o terasă situată într-un centru comercial din Florești. 

Ulterior, în jurul orei 01:30, minorul ar fi furat dintr-un magazin din comună mai multe pachete de tigări.


Băiatul a ajuns la al treilea jaf în jurul orei 02.30, când aceasta ar fi escaladat gardul unei case din Florești de unde ar fi furat o drujbă

Într-un final, al patrulea și ultimul jaf din noaptea respectivă, a fost chiar în casa unui polițist, în jurul orei 03:30! Băiatul a încercat să fură și de la el două drujbe:


„La data de 13 aprilie a.c., polițiștii Secțoiei 6 Poliție Rurală Florești au reținut, pentru 24 de ore, un minor de 16 ani, din comuna Florești, bănuit de comiterea mai multor fapte de furt calificat. În fapt, în cursul nopții, în jurul orei 03.30, un polițișt al secției în cauză, aflat în timpul liber, a sesizat faptul că un tânăr ar fi pătruns fără drept, prin escaladarea gardului, în curtea locuinței sale, iar dintr-o magazie ar fi sustras două drujbe.

La părăsirea locuinței, a fost auzit însă de proprietar, fiind astfel împiedicat să fugă. Ulterior a fost solicitată intervenția unei patrule de poliție, care l-a condus apoi pe tânăr la sediul unității”, potrivit IPJ Cluj.


În total, aceasta ar fi cauzat un prejudiciu estimat la 4.000 de lei, recuperat în totalitate. 

„În baza probatoriului administrat, minorul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă, iar ulterior față de acesta a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

_____________________

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Jaf la o firmă din Gilău! Hoții au distrus camerele video, au furat un seif și tot ce au prins la mână. Prejudiciu de 40.000 de lei. VIDEO

Vacanță de coșmar pentru o familie de români! Au fost jefuiți în timp ce dormeau în hotel: „Totul a fost planificat foarte bine. E scandalos!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter