Actualitate

Tutunul dăunează grav LIBERTĂȚII! Doi tineri au FURAT dintr-un magazin din Cluj mai multe pachete de țigări

Doi tineri, de 17 și 18 ani, sunt bănuiți de polițiști că au furat mai multe pachete de țigări și 200 de lei dintr-un magazin din comuna Poieni, județul Cluj.

Doi tineri au FURAT dintr-un magazin din Cluj mai multe pachete de țigări Doi tineri au FURAT dintr-un magazin din Cluj mai multe pachete de țigări

 

 


Potrivit polițiștilor, valoarea pagubelor se ridică la aproximativ 1.000 de lei, sumă care a fost recuperată parțial.

„La data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 09.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au fost sesizați cu privire la sustragerea unor produse nealimentare și bani, dintr-o societate comercială situată în comuna Poieni, judeţul Cluj.


Cu ocazia cercetării la faţa locului, s-a stabilit că în noaptea de 13/14 decembrie a.c., persoane necunoscute au pătruns prin efracție în interiorul magazinului, de unde ar fi sustras pachete de ţigarete și circa 200 de lei, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1.000 de lei.  Activitățile investigative derulate de polițiști au condus la identificarea a doi tineri, de 17 și 18 ani, bănuiți de comiterea faptei, prejudiciul fiind recuperat parțial.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Un clujean RUPT DE BEAT a intrat într-un șanț cu mașina și a ajuns la spital. Avea 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat

abonare newsletter