Actualitate

Bărbat, arestat pentru 4 jafuri în Mărăști! A furat tot ce a prins din garaje și case. Prejudiciu de peste 1.600 euro

Un bărbat a fost arestat de polițiști pentru că a comis patru jafuri la garaje și case din cartierul Mărăști. Hoțul a furat haine, un laptop și diverse obiecte scumpe, cauzând un prejudiciu de peste 1.600 de euro.

Un hoț a dat mai multe spargeri în Mărăști / Foto: depositphotos.com Un hoț a dat mai multe spargeri în Mărăști / Foto: depositphotos.com

 

La data de 5 martie, polițiștii din Cluj-Napoca au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, în vârstă de 41 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, bănuit de comiterea mai multor fapte de furt calificat.


 

Ulterior, bărbatul a fost prezentat instanței, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.


Hoțul a furat tot ce a prins în cale din garaje și dintr-o casă, cauzând un prejudiciu de peste 1.600 de euro:

„În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că în perioada 30-31 ianuarie 2023, bărbatul ar fi pătruns în garajul subteran al unui ansamblu imobiliar situat în cartierul Mărăști, de unde ar fi sustras obiecte în valoare de 400 de lei, precum și într-o parcare subterană a unui alt imobil, de unde, dintr-o boxă ar fi sustras un laptop, cauzând un prejudiciu evaluat la 800 de euro.


Totodată, la data de 1/2 martie a.c., cel în cauză ar fi sustras mai multe obiecte vestimentare dintr-un imobil situat pe strada Fabricii de Zahăr, iar ulterior, la data de 5 martie a.c., ar fi revenit la același imobil, de unde ar fi sustras alte obiecte vestimentare, în valoare de circa 3.700 de lei”, a transmis IPJ Cluj.

În cauză sunt continuate cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

 


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Serie de furturi în Cluj: aparate electrice, telefoane și unelte, furate din case. Printre hoți se numără și minori

Polițiștii clujeni, percheziții la hoții de lemne din Alba! Trei persoane au fost aduse la audieri. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter