Actualitate

Un tânăr de 21 de ani a ieșit la furat prin curțile și mașinile floreștenilor! Polițiștii l-au reținut

Un tânăr de 21 de ani a fost reținut de polițiști pentru că a ieșit la furat prin curțile oamenilor și a intrat prin efracție într-o mașină, în comuna Florești.

Un tânăr fură din curțile oamenilor în Florești / Foto: depositphotos.com Un tânăr fură din curțile oamenilor în Florești / Foto: depositphotos.com

 

 


În 14 februarie, polițiștii Secției 6 de Poliție Rurală Florești au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Florești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

 


Tânărul hoț ar fi intrat prin efracție în curțile unor case, dar și într-o autoutilitară parcată pe drum, în comuna Florești, în căutarea unor bunuri de furat. Până acum, din ce au descoperit polițiștii, băiatul a cauzat un prejudiciu de 2.000 de euro:

„Din cercetări a reieșit faptul că în perioada 6-8 februarie, acesta ar fi pătruns în curțile a 2 imobile din localitatea Florești, iar din interiorul a 2 anexe, situate într-una dintre proprietăți, ar fi sustras 2 unelte electrice și o bicicletă, cauzând un prejudiciu estimat la suma de 2.000 de euro. De asemenea, în perioada 7-8 februarie, tânărul ar fi pătruns, prin forțarea portierelor, în interiorul unei autoutilitare care se afla parcată pe strada Florilor, din comuna Florești, răvășind bunurile depozitate, însă fără a sustrage vreun bun. Astfel, în urma activităților investigativ-operative tânărul a fost identificat de polițiști, iar la data de 14 februarie a.c. față de acesta a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore”, a transmis IPJ Cluj.


În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Doi bărbați din Cluj-Napoca au furat bijuterii și 19.000 de euro. Hoții, prinși în trafic de polițiști

Bonnie and Clyde. Un cuplu de hoți din Cluj a terorizat Deva printr-o serie de tâlhării

abonare newsletter