Actualitate

Tupeu de hoți la Huedin. Au furat o mașină și au dus-o la fier vechi

Patru tineri, printre care și minori, au fost reținuți și ulterior arestați pentru furt calificat. Aceștia au furat o mașină și au dus-o la fier vechi.

sursă foto Pixabay sursă foto Pixabay

 

Polițiștii au dispus măsură retinerii, pentru 24 de ore, față de 4 bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 28 de ani, din Huedin, bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.


„Activitățile derulate de polițiști au condus la stabilirea faptului că în cursul serii de 8 martie, 3 tineri cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani ar fi sustras, din curtea unei societăți comerciale, un autoturism în valoare de aproximativ 2.000 de euro. Polițiștii au identificat și ridicat autoturismul sustras, acesta fiind transportat de persoanele bănuite la un centru de colectare fier vechi, din comuna Aghireșu. Totodată, în cadrul activităților, polițiștii au mai constatat că, în urmă cu o zi, respectiv în cursul serii de 7 martie, aceiași tineri, împreună cu un bărbat în vârstă de 28 de ani, ar fi sustras 8 jante auto cu anvelope, cauzând un prejudiciu în valoare de 5.000 de lei, recuperat parțial de polițiști”, transmite IPJ Cluj.

Cei patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, pe numele a doi tineri, respectiv de 17 și 20 de ani, magistrații Judecătoriei Huedin au dispus măsură arestării preventive pentru 30 de zile, iar ceilalți 2 tineri au fost plasați sub control judiciar pentru 30 de zile.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incredibil! Un bețiv a dat foc sediului Poliției din Huedin cu un cocktail Molotov: „Cine e Poliţia în lumea asta?”

Metoda „îmbrățișare afectuoasă”. Un bărbat din Huedin a rămas fără 2.000 de lei prin această metodă

Incendiu la o casă din Huedin, pornit de la coșul de fum. O femeie a ajuns la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter