Actualitate

Incredibil! Un bețiv a dat foc sediului Poliției din Huedin cu un cocktail Molotov: „Cine e Poliţia în lumea asta?”

Un incident șocant a avut loc marți seara în Huedin. Un bărbat beat a dat foc sediului Poliției cu un cocktail Molotov și a distrus ușa de la intrare.

Un bărbat, nervos pe oamenii legii, a dat foc sediului Poliției din Huedin / Foto: dejeanul.ro Un bărbat, nervos pe oamenii legii, a dat foc sediului Poliției din Huedin / Foto: dejeanul.ro

 

 


Bărbatul, de origine marocană și cu cetățenie română, nervos pe oamenii legii, a mers la sediul Poliției din Huedin după ce a consumat mai multe beri și a aruncat un cocktail Molotov, scrie dejeanul.ro.

Acesta a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă când a mers spre secția de Poliție, a deschis ușa și a aruncat cocktailul Molotov.


Câțiva polițiști se aflau la parterul clădirii, dar, din fericire, au reușit să se ferească de flăcări. Cu un extinctor, aceștia au reușit să stingă focul care a cuprins ușa.

Bărbatul vinovat a fost reținut pentru 24 de ore și va fi dus în cursul zilei de miercuri în fața unui judecător cu propunerea de arestare prevenitivă.


De asemenea, bărbatul ar fi realizat un live pe Facebook înainte de incident în care ar fi spus, conform observatornews.ro: „Cine e Poliţia în lumea asta? Poliţia nu mi-a dat mie mâncare, nici nu m-a întrebat într-o zi: «Ce te doare în viaţa ta?»”

„Așa arată sala de așteptare a poliției orașului Huedin, după ce un recidivist, băut și extrem de agresiv, a aruncat cu benzina în holul sediului și a dat foc. Vizat a fost un polițist care în acele momente întocmea acte procedurale față de autorul incendierii. (...) Colegii noștri au evacuat, de urgență, sala de așteptare, toate persoanele care se aflau în acel loc au fost scoase pe un geam al încăperii, deoarece, din cauza flăcărilor, ușa de acces nu putea fi folosită. (...) Situația este cu atât mai alarmantă cu cât, toate politicile publice care vizează marea reformă a Poliției Române, nu au făcut altceva decât să slăbească autoritatea polițistului și să dea curaj tuturor «bombardierilor», beizadelelor și recidiviștilor să sfideze polițiștii din stradă. Adică fix pe acei oameni care veghează la aplicarea legii, a ordinii publice și a ordinii constituționale”, a transmis și Sindicatul Europol.

CITEȘTE ȘI:

Bătaie într-o sală de jocuri din Turda. Un bărbat a fost reținut de polițiști. VIDEO

Polițistul din Cluj acuzat că a violat o tânără ar putea fi eliberat. Judecătorii au respins prelungirea arestului preventiv

abonare newsletter