Actualitate

Tânăr de 23 de ani fără permis, a plecat din benzinărie fără să plătească. A fost arestat preventiv

Un tânăr de 23 de ani a plecat din benzinărie după ce a alimentat, fără să plătească. Polițiștii i-au prins urma, iar în urma verificărilor a reieșit că acesta nu deținea permis de conducere.

Tânăr de 23 de ani fără permis, a alimentat de 500 de lei, dar a „uitat” să plătească/captură video Inspectoratul Judetean de Poliție Cluj Facebook.com

 

 


Un tânăr de 23 de ani, din comuna Suatu, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida, iar ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

 


A alimentat de 500 de lei, dar a „uitat” să plătească

Marți, în jurul orei 10.00, acesta s-ar fi deplasat cu un autoturism de la o stație de carburanți situată pe raza localității Vâlcele, fără a achita circa 500 de lei, sumă care reprezenta contravaloarea combustibilului alimentat.

La scurt timp a fost identificat în trafic, pe raza localității Feleacu, de un polițist din cadrul aceleiași secții de poliție, aflat în timpul liber, care ar fi observat deplasarea acestuia din incinta stației de carburanți.


În acest timp, polițistul a informat unitatea despre situația de fapt, precum și despre locația unde l-a depistat pe tânăr, iar după sosirea echipajului, cel în cauză a fost condus la sediul secției, în vederea continuării cercetărilor.

Verificările efectuate au condus la stabilirea faptului că tânărul nu deținea permis de conducere.


În baza probatoriului administrat, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, prezentat instanței, față de acesta s-a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

CITEȘTE ȘI:

Sâmbăta amenzilor. Peste 100 de mașini, controlate de polițiști la Huedin și Câmpia Turzii. Șoferi băuți, lăsați fără permise de conducere

Ultimele Stiri
abonare newsletter