Actualitate

Sens giratoriu FĂRĂ SENS în Dej. Din marcaje nu se mai înțelege nimic. Șofer: „Serios, eu m-am speriat!” FOTO

În municipiul Dej a fost făcut un sens giratoriu fără sens! Marcajele de la vechea intersecție nu au fost șterse încă, iar acum șoferii nu mai înțeleg cum ar trebui să circule în zonă.

Sens giratoriu nou, dar marcaje vechi, în Dej! Șoferii nu mai înțeleg nimic / Foto: Info Trafic 24 Sens giratoriu nou, dar marcaje vechi, în Dej! Șoferii nu mai înțeleg nimic / Foto: Info Trafic 24

 

 


Deși a fost făcut un nou sens giratoriu în municipiul Dej, iar circulația ar trebui să fie mai ușoară, lucrurile stau cu totul diferit! Sensul giratoriu este nou, însă marcajele rutiere de pe drum sunt tot cele vechi, de la intersecția anterioară. Situația generează multă confuzie între șoferi.

O fotografie cu sensul giratoriu și vechile marcaje, care pare ruptă dintr-un film de comedie, face ravagii pe rețelele de socializare. Aceasta a fost publicată de pagina Info Trafic 24, iar șoferii se arată șocați de situația de acolo.


Cei care au trecut prin zonă spun că nu au mai înțeles nimic și se întreabă dacă marcajele au fost desenate pe timp de noapte, fără lumină, făcând haz de necaz. De asemenea, în situația de față este greu să îți mai dai seama cum ar trebui să te încadrezi cu mașina pe benzi, neavând niciun sens modul în care sunt plasate.

Șoferii au evidențiat în comentarii cât de gravă este situația și se arată îngrijorați:


  • Azi am trecut și eu pe acolo!!! Nu se înțelege nimic!!! Plus niște canale ieșite din asfalt care te dezorientează și mai tare, încercând să le ocolești!!
  • Râdeți voi dar vine unul care nu cunoaște zona și acolo îi este sfârșitul...
  • ...să vedem care cum ne încadram pe benzi în sens giratoriu 
  • Intră cine vrea, scapă cine poate!
  • Serios, eu m-am speriat când am ajuns în sens
  • Au terminat giratoriul dar se putea pune puțin mai în dreapta. Dacă vine un TIR din sensul opus, eu nu cred că are suficient spațiu pentru a executa manevra de a vira stânga.

Localnicii spun că situația este așa de trei luni de zile, iar când ploua se agravează: „lângă sens, groapa aia se face fântână arteziană”.

Înainte, intersecția era dirijată prin niște marcaje rutiere, iar când s-a făcut sensul giratoriu s-a „uitat” eliminarea marcajelor vechi. Sensul giratoriu, în sine, este unul „nevinovat” spune un internaut. Problema cea mare este faptul că nu s-au făcut alte marcaje compatibile, iar situația actuală ar putea duce la producerea de accidente.


 

Mai vezi: „Stop accidentelor!” Locuitorii din Jucu cer măsuri pentru siguranța șoferilor: „Șoseaua s-a lărgit la 4 benzi și a devenit «drumul morții»”


Și continuarea: Locuitorii din Jucu câștigă? Se montează „stâlpișori” pe „drumul morții”, iar semaforul din zonă va funcționa mai mult timp

 

CITEȘTE ȘI:

Un clujean a scăpat de amenda de la poliția locală pentru parcare neregulamentară. Motivul, polițistul nu a făcut poze clare

Nebunie cu parcările în Mănăștur! Șoferii ce parchează în zone FĂRĂ plată, amenințați cu poliția de „proprietar”: „Nu mai lăsați bilețele de dragoste!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter