Actualitate

Surpriza avută de un șofer care a schimbat ilegal banda într-un sens giratoriu din Cluj-Napoca. Martor: „Karma”. VIDEO

Un șofer a avut parte de o surpriză neplăcută după ce a schimbat ilegal banda în sensul giratoriu din zona Interservisan.

Un șofer a avut parte de o surpriză neașteptată imediat după ce a schimbat ilegal banda în sensul giratoriu din zona Interservisan/ Foto: Chende Florian/ Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook Un șofer a avut parte de o surpriză neașteptată imediat după ce a schimbat ilegal banda în sensul giratoriu din zona Interservisan/ Foto: Chende Florian/ Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Un șofer grăbit a avut parte de o surpriză neașteptată, sâmbătă, după ce a schimbat ilegal banda în sensul giratoriu din zona Interservisan din Cluj-Napoca.

 


Șoferul a forțat de pe prima bandă intrarea pe banda a doua pentru a putea ocoli. Pe banda pe care se afla șoferul era obligat să meargă spre dreapta, însă acesta a continuat tot înainte spre sensul giratoriu.

Surpriza neplăcută pentru șofer a fost că în spatele său se afla o mașină de poliție care a pornit în urmărirea sa.


„Karma. Dacă tot o faci lată, măcar fă-o cu poliția de față”, a scris șoferul care a postat filmarea surprinsă de camera de bord pe un grup de Facebook.

Ceilalți șoferi s-au amuzat copios în comentarii de „surpriza” persoanei care s-a trezit cu poliția în spate.


„«Orice ar fi , eu de sărbători nu vreau sa fiu șofer»”, „Numai în România pot sa vezi așa ceva în sensul giratoriu”, „Asta înseamnă să fii mafiot! Ori la bal ori la trezorerie cu plata amenzii!”, sunt câteva dintre comentarii.

Sursa video: Chende Florian/ Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

CITEȘTE ȘI:

Inconștiență! Șofer „rupt” de beat, prins în timp ce conducea pe strada Clinicilor. Ce alcoolemie avea?

VIDEO. Depășire INCONȘTIENTĂ pe linie dublă continuă pe Centura Vâlcele-Apahida

Ultimele Stiri
abonare newsletter