Actualitate

Descoperire macabră. Un bărbat s-a spânzurat de un copac în zona Băilor Someșeni

Un bărbat a fost găsit, luni, spânzurat de un copac în zona Băilor Someșeni din Cluj-Napoca.

Un bărbat a fost găsit, luni, spânzurat de un copac în zona Băilor Someșeni din Cluj-Napoca/ FOTO: pixabay.com Un bărbat a fost găsit, luni, spânzurat de un copac în zona Băilor Someșeni din Cluj-Napoca/ FOTO: pixabay.com

 

 


Un bărbat a fost găsit spânzurat luni, 28 Noiembrie, in zona Băilor Someșeni din Cluj-Napoca.

 


Potrivit ISU Cluj, la sosirea echipajelor de intervenție bărbatul era deja mort.

„Când echipajele noastre au ajuns la fața locului, bărbatul era decedat. Am intervenit cu o autoscară și o autospecială de primă intervenții”, a declarat pentru monitorulcj.ro purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.


UPDATE ORA 13:10

„La data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 16.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că în apropierea cartierului Someșeni, din Cluj-Napoca, pe un teren viran, a găsit o persoană spânzurată.

În baza sesizării a fost mobilizată o echipă operativă de polițiști, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat în vârstă 39 de ani, pentru care medicii prezenți la fața locului au pronunțat decesul. Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.


Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat pentru monitorulcj.ro IPJ Cluj. 

CITEȘTE ȘI:

Descoperire MACABRĂ în Turda! Cadavrul unui bărbat, găsit spânzurat de un copac pe malul Arieșului

Descoperire macabră în Tritenii de Jos. Un bărbat de 48 de ani, găsit SPÂNZURAT în curte

Ultimele Stiri
abonare newsletter