Actualitate

Descoperire macabră în Tritenii de Jos. Un bărbat de 48 de ani, găsit SPÂNZURAT în curte

Un bărbat de 48 de ani din comuna Tritenii de Jos, a fost găsit marți seară, spânzurat în curtea casei sale.

Trupul bărbatului a fost transportat la IML Cluj-Napoca pentru efectuarea autopsiei/ Foto: depositphotos.com Trupul bărbatului a fost transportat la IML Cluj-Napoca pentru efectuarea autopsiei/ Foto: depositphotos.com


 

 


Trupul bărbatului a fost transportat la IML Cluj-Napoca pentru efectuarea autopsiei.

 


„La data de 30 august a.c., în jurul orei 20.15, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați despre faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat în curtea locuinței sale din comuna Tritenii de Jos.

Polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani, pentru care medicii prezenți la fața locului au pronunțat decesul.


În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.


Investigațiile sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Descoperire macabră în județul Alba. Un bărbat a fost găsit spânzurat în apropierea casei cuprinse de flăcări

Gest disperat făcut de un tânăr de 21 de ani. S-a spânzurat după ce a fost părăsit de iubită. Tânărul și-a filmat mesajul de adio

Ultimele Stiri
abonare newsletter