Actualitate

Bătaie pe strada Piezișă! Un băiat de 16 ani a băgat în spital un bărbat de 38 de ani. VIDEO

Un scandal mare a avut loc pe strada Piezișă sâmbătă dimineața, în jurul orei 3:00. Un băiat de 16 ani a bătut grav un bărbat de 38 de ani, care a ajuns la spital.

Scandal pe strada Piezișă din Cluj-Napoca / Foto: captură video TikTok - Blez Scandal pe strada Piezișă din Cluj-Napoca / Foto: captură video TikTok - Blez

 

 


În dimineața zilei de sâmbătă, 26 noiembrie, în jurul orei 03:00, a avut loc un scandal monstru pe strada Piezișă, care a rezultat în transportarea la spital a unui bărbat în vârstă de 38 de ani.

Bărbatul a fost bătut „măr” de un adolescent de 16 ani.


„La data de 26 noiembrie a.c., în jurul orei 03.00 polițiștii au intervenit în urma unei stări conflictuale, în zona străzii Piezișa din municipiul Cluj-Napoca, unde un bărbat, în vârstă de 38 de ani, ar fi fost agresat fizic de un tânăr de 16 ani. Acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru mai multe investigații de specialitate.

Bărbatul a primit îndrumări legale referitoare la dreptul de a formula o plângere prealabilă, în cauză fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au declarat, pentru monitorulcj.ro, reprezentanții IPJ Cluj.


Bătaia a fost semnalată de un tânăr pe TikTok, aflat la fața locului. Vedeți VIDEO-ul de pe TikTok aici.

„Bine ați venit la un nou episod din Cluj-Napoca. Astăzi vezi ambulanță, Poliție... a fost un scandal foarte puternic. Nu știu ce s-a întâmplat, știu doar că și-a luat-o unul în barbă, a căzut pe jos, am mers să văd care-i treaba... și-a revenit, dar între timp a luat somn din nou, apoi s-a trezit din nou și a băgat o țigară. Acuma nu știu”, a spus tânărul în videoclip-ul de pe TikTok.


Sursă video: TikTok - Blez

CITEȘTE ȘI:

Bătrâna de 92 de ani din Cluj-Napoca dată dispărută a fost găsită MOARTĂ lângă un pârâu

Mama lui Culiță Sterp, despre accidentul de la Cluj: „Nu suntem familie de bețivi și drogați! A greșit foarte tare” VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter