Actualitate

Bătrâna de 92 de ani din Cluj-Napoca dată dispărută a fost găsită MOARTĂ lângă un pârâu

Bătrâna de 92 de ani din Cluj-Napoca ce a fost dată dispărută sâmbătă a fost găsită moartă într-un stufăriș de la marginea unui pârâu.

Bătrâna dată dispărută și găsită moartă după o zi, într-un stufăriș / Foto: IPJ Cluj Bătrâna dată dispărută și găsită moartă după o zi, într-un stufăriș / Foto: IPJ Cluj

 

 


Poliția a fost sesizată sâmbătă că o bătrână de 92 de ani din Cluj-Napoca a dispărut și nu e de găsit. Familia acesteia a fost îngrijorată și a făcut sesizarea.

 


Din păcate, familia a avut motive de îngrijorare fiindcă în această dimineață, în jurul orei 04:00, bătrâna a fost găsită moartă în stufărișul de la marginea unui pârâu: 

„În urma sesizării din data de 26 noiembrie a.c., cu privire la plecarea voluntară a unei femei in vârsta de 92 de ani din municipiul Cluj-Napoca, s-au constituit echipe operative de polițiști, care au efectuat căutări specifice.


Pe parcursul activităților s-a stabilit că femeia s-ar afla într-o livadă din proximitatea municipiului Cluj-Napoca, fiind găsită în data de 27 noiembrie, în jurul orei 04.00, din păcate decedată, în stufărișul de la marginea unui pârâu”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

O bătrână de 92 de ani din Cluj-Napoca a DISPĂRUT fără urmă de acasă. Familia și poliția o caută

O femeie a alunecat și s-a lovit la cap, pe traseul Piatra lui Lucaci! Salvamontiștii au intervenit de urgență ca să o salveze. FOTO

abonare newsletter