Actualitate

Operațiune contracronometru pentru salvarea unui tânăr care s-a accidentat în Cheile Turzii. Acțiunea, îngreunată de frig

Salvamontiștii clujeni efectuează, sâmbătă seara, o operațiune contracronometru pentru salvarea unui tânăr care s-a accidentat în Cheile Turzii. Misiunea a fost îngreunată de întuneric și temperaturile scăzute.

Salvamontiștii clujeni efectuează, sâmbătă seara, o operațiune contracronometru pentru salvarea unui tânăr care s-a accidentat în Cheile Turzii/ FOTO: Salvamont-Salvaspeo Cluj/Facebook Salvamontiștii clujeni efectuează, sâmbătă seara, o operațiune contracronometru pentru salvarea unui tânăr care s-a accidentat în Cheile Turzii/ FOTO: Salvamont-Salvaspeo Cluj/Facebook

 

Salvamontiștii clujeni efectuează, sâmbătă seara, o operațiune contracronometru pentru salvarea unui tânăr care s-a accidentat în Cheile Turzii.

 


Potrivit Salvamont Salvaspeo 7 salvamontiști încearcă să salveze un tânăr care s-a accidentat la  picior în timp ce parcurgea traseul de Via Ferrata din Cheile Turzii.

Misiunea salvamontiștilor este îngreunată de întuneric și temperaturile scăzute.


„Actiune de salvare din Via Ferrata din Cheile Turzii

Șapte salvatori montani din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj participă acum la o acțiune de salvare a unui tânăr care s-a accidentat la un picior in timp ce parcurgea traseul de Via Ferrata din Cheile Turzii. Salvamontiștii îl vor coborî din traseu în targă și îl vor transporta către Baza Salvamont Cheile Turzii. Acțiunea este îngreunată de întuneric si de temperatura scăzută”, au transmis salvamontiștii clujeni.


UPDATE ORA 21:36

După o acțiune de salvare ce a durat circa patru ore și jumătate, tânărul a fost predat de către salvamontiști ambulanței.

CITEȘTE ȘI:

Zi de foc pentru salvamontiștii clujeni. Doi turiști au murit!

Tragedie în Maramureș. Cioban de 74 de ani dat dispărut, găsit mort de salvamontiști

Ultimele Stiri
abonare newsletter