Actualitate

PERCHEZIȚII la traficanți de droguri din Cluj. Ce au descoperit procurorii? VIDEO

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT au desfășurat joi mai multe percheziții în Cluj și Maramureș la persoane bănuite de trafic de droguri.

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT au desfășurat joi mai multe percheziții în Cluj și Maramureș la persoane bănuite de trafic de droguri/ Foto: DIICOT Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT au desfășurat joi mai multe percheziții în Cluj și Maramureș la persoane bănuite de trafic de droguri/ Foto: DIICOT

 

 


Poliţiştii din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT efectuează, miercuri dimineaţă, 82 de percheziţii domiciliare în dosare care vizează comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, peste 150 de persoane urmând să fie conduse la audieri.

 


Din cele 82 de percheziții, 35 au avut loc în județul Cluj.

 


„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, documentează activitatea ilicită a mai multor persoane implicate în săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, deţinere de droguri de risc și mare risc, fără drept, pentru consum propriu, precum și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. 

Astfel, la data de 5 octombrie 2022, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, efectuează 35 de percheziții domiciliare, în municipiile Turda, Câmpia Turzii și comuna Mihai Viteazu, județul Cluj și una în județul Maramureș, la mai multe persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni pe linia traficului ilicit de droguri și substanțe interzise. 


Astfel, vor fi puse în executare 17 mandate de aducere și vor fi audiate mai multe persoane, în calitate de martor.

Acțiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.


La activități participă și polițiști din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate Târgu Mureș și Oradea, polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca și Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș, precum și două echipaje canine din cadrul Direcției Regionale Vamale Cluj”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Sursa video: IPJ Cluj

CITEȘTE ȘI:

DIICOT, percheziții domiciliare la peste 150 de persoane, în mai multe dosare de trafic de droguri

Percheziții la persoane acuzate de tăieri ilegale de lemne și evaziune, în Cluj! O rețea mare de spălare de bani se destramă. VIDEO

Droguri, sume mari de bani și multe arme, găsite în urma unor percheziții în Mureș! 7 traficanți, reținuți. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter