Ştiri din Transilvania

Droguri, sume mari de bani și multe arme, găsite în urma unor percheziții în Mureș! 7 traficanți, reținuți. VIDEO

Droguri, bani şi arme au fost descoperite şi ridicate de procurorii DIICOT Târgu Mureş, în urma a 13 percheziţii efectuate în judeţul Mureş, șapte persoane fiind conduse la sediul de Poliție.

Droguri, sume mari de bani și multe arme, găsite în urma unor percheziții în Mureș! / Foto: Poliție

 

 


Potrivit DIICOT Târgu Mureş, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Târgu Mureş, împreună cu poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu-Mureş, au pus miercuri în aplicare 13 mandate de percheziţie domiciliară pe raza judeţului Mureş, în cadrul a două dosare în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.

În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate aproximativ 10,2 kilograme de canabis, 200 de grame de haşiş, 4 comprimate ecstasy, 15 timbre LSD, 10 grindere, 5 cântare de precizie, echipamente pentru creşterea indoor a culturilor de canabis, pungi cu închidere zipplock, sumele de 14.710 euro, 9.980 de lei, 100 de lire sterline, 57 de dolari şi 389 de dirhams, două pistoale (unul letal, de calibrul 7,65 mm, cu muniţie letală - 157 de cartuşe şi unul neletal, cu muniţie neletală - 127 de cartuşe), o arbaletă, 62 de cuţite, două topoare şi o colecţie numismatică.


Foto: Poliție

La sediul DIICOT Târgu Mureş au fost conduse, în vederea audierii, 7 persoane cu privire la care există suspiciunea rezonabilă că sunt implicate în activităţile infracţionale. În urma audierilor, procurorii au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de 4 suspecţi.

În cursul zilei de joi urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Târgu Mureş cu propunerea de luare a măsurii arestului preventiv.


Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu-Mureş şi al jandarmilor de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand” Târgu Mureş. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

CITEȘTE ȘI:

Percheziții în Cluj într-un dosar de înșelăciune. O femeie ar fi câștigat o excursie la tombolă falsă. VIDEO

Percheziţii la traficanţii de droguri din Cluj. Doi bărbați au fost prinși cu peste 8 kg de droguri în mașină. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter