Actualitate

DIICOT, percheziții domiciliare la peste 150 de persoane, în mai multe dosare de trafic de droguri

Inspectoratului General al Poliţiei Române anunță că 82 de percheziţii ale structurilor de combatere a crimei organizate au loc miercuri dimineață în 13 judeţe.

DIICOT, percheziții domiciliare la peste 150 de persoane, în mai multe dosare de trafic de droguri. FOTO: DIICOT DIICOT, percheziții domiciliare la peste 150 de persoane, în mai multe dosare de trafic de droguri. FOTO: DIICOT

 

 


Poliţiştii din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT efectuează, miercuri dimineaţă, 82 de percheziţii domiciliare în dosare care vizează comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, peste 150 de persoane urmând să fie conduse la audieri.

 


„Dosarele instrumentate de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciile Teritoriale Alba, Cluj şi Galaţi şi Biroul Teritorial Sibiu vizează comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Activităţile judiciare sunt realizate împreună cu poliţişti din cadrul BCCO Alba-Iulia, BCCO Cluj-Napoca, BCCO Galaţi, BCCO Tg. Mureş, BCCO Oradea, BCCO Braşov, BCCO Timişoara, SCCO Sibiu, SCCO Satu-Mare, SCCO Harghita, SCCO Maramureş, SCCO Sălaj, SCCO Bistriţa - Năsăud şi SCCO Arad, la percheziţii participând şi efective din cadrul Jandarmeriei Române.


Acţiunea beneficiază de suportul Biroului Tehnic din cadrul DIICOT şi Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

CITEȘTE ȘI:

Percheziții la persoane acuzate de tăieri ilegale de lemne și evaziune, în Cluj! O rețea mare de spălare de bani se destramă. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter