Actualitate

Accident GRAV în comuna Mica. Trei persoane au ajuns la spital. FOTO

Un accident grav a avut loc, vineri dimineața, în localitatea Mănăstirea din comuna Mica. În urma accidentului trei persoane au ajuns la spital.

Un accident grav a avut loc, vineri dimineața, în localitatea Mănăstirea din comuna Mica. În urma accidentului trei persoane au ajuns la spital/ Foto: IPJ Cluj Un accident grav a avut loc, vineri dimineața, în localitatea Mănăstirea din comuna Mica. În urma accidentului trei persoane au ajuns la spital/ Foto: IPJ Cluj

 

Un accident rutier grav a avut loc vineri dimineața în comuna Mica, din județul Cluj.


 

În urma accidentului, trei persoane au ajuns la spital.


„Accident rutier produs în jurul orei orei 06.40, pe DJ172F, la intersecția cu DJ 161D, în localitatea Mănăstirea, comuna Mica.
Din primele verificări rezultă că autoturismul condus din direcția Dej, înspre Beclean, de un bărbat de 36 de ani, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus în direcția Dej, de un conducător auto de 73 de ani.

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative. Trei pasageri din autoturismul bărbatului de 73 de ani au fost transportați la unitatea medicală, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Accident pe strada Avram Iancu din Florești! Două persoane, transportate la spital. FOTO

Accident pe Calea Turzii, cu o victimă încarcerată! O femeie și un bărbat, preluați de ambulanță. VIDEO

Accident în Piața Cipariu! Două femei și doi copii, de 3 și 7 ani, răniți în urma impactului. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter