Actualitate

Accident pe strada Avram Iancu din Florești! Două persoane, transportate la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc pe strada Avram Iancu din Florești, zona Lidl, joi noaptea. Două persoane au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital.

Accident pe strada Avram Iancu din Florești / Foto: ISU Cluj Accident pe strada Avram Iancu din Florești / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii au intervenit la un accident petrecut pe strada Avram Iancu din Florești, cu două mașini implicate.

Foto: ISU Cluj

Impactul dintre cele două mașini a dus la rănirea a două persoane:


„Două autoturisme implicate în accidentul de pe strada Avram Iancu, Florești. Două persoane transportate la spital pentru investigații, ambele cu leziuni minore”, a declarat, pentru monitorulcj.ro, ofițerul de presă al ISU Cluj.

UPDATE 30.09, ORA 10:09

„La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii au intervenit în urmă sesizării unui accident rutier, produs pe DN1 E60 în localitatea Florești.


Din primele informații un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe direcția Cluj-Napoca spre Oradea, la km 486+680m, la intersecție cu strada Dumitru Tăuțan, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără în vârstă de 23 de ani, din comuna Gilău.

În urma impactului, femeia a necesitat îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportată la o unitate medicală”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Bătaie pe terasa unui bar din Jucu! Un bărbat a fost ÎNJUNGHIAT

Șofer de RALIURI, prins pe drumul Sfântul Ioan. S-a ales cu amendă și cu permisul suspendat

abonare newsletter