Actualitate

Accident pe Calea Turzii, cu o victimă încarcerată! O femeie și un bărbat, preluați de ambulanță. VIDEO

Un accident rutier grav a avut loc pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca, între două mașini. O femeie și un bărbat au fost transportați de urgență la spital.

Accident GRAV pe Calea Turzii, cu o victimă ÎNCARCERATĂ / Foto: ISU Cluj Accident GRAV pe Calea Turzii, cu o victimă ÎNCARCERATĂ / Foto: ISU Cluj

 

În urma impactului, femeia a rămas încarcerată în mașină.


Pompierii au reușit să o extragă în siguranță, după care ambulanța a preluat-o, alături de un alt bărbat care a fost rănit în accident:

„A fost încarcerată într-un autoturism o femeie de 60 de ani. Folosind echipamentele din dotare, pompierii au extras-o în siguranță pentru a nu-i agrava posibilele leziuni. În cele din urmă, femeia a fost transportată la spital. De asemenea, echipajele medicale au transportat la spital un bărbat de 65 de ani”, a transmis ISU Cluj.


Foto: ISU Cluj

Sursă video: Info Trafic jud. CLUJ - Facebook

UPDATE: Patru mașini avariate. Cum s-a produs accidentul?

Polițiștii au transmis detalii despre accidentul de pe Calea Turzii, în care patru mașini au fost avariate:


„Azi, 29 septembrie, în jurul orei 11.50, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe Calea Turzii, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele date, un bărbat în vârstă de 65, din comuna Beliș, care circula cu autoturismul din direcția străzii Gheorghe Pop de Băsești ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus pe Calea Turzii, de un bărbat în vârstă de 48 de ani, acesta din urmă fiind proiectat în alte două autoturisme aflate în staționare. În urma impactului, atât șoferul în vârstă de 65 de ani, cât și o femeie în vârstă de 62 de ani au necesitat îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Cluj.


Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicate rezultate negative.

CITEȘTE ȘI:

Care este starea pacientului căzut de la etaj la Clinica de Psihiatrie? A fost deschisă o anchetă internă

Un bărbat a CĂZUT de la etaj la Clinica de Psihiatrie din Cluj-Napoca

Accident în Piața Cipariu! Două femei și doi copii, de 3 și 7 ani, răniți în urma impactului. FOTO

abonare newsletter