Ştiri din Transilvania

Descoperire macabră în județul Alba. Un bărbat a fost găsit spânzurat în apropierea casei cuprinse de flăcări

Proprietarul unei locuinţe dintr-un sat din județul Alba care a fost distrusă de un incendiu a fost descoperit spânzurat, într-o anexă din proximitatea casei, de către pompieri.

Bărbatul a fost găsit în apropierea casei în flăcări/ Foto: imagine generică pixabay.com Bărbatul a fost găsit în apropierea casei în flăcări/ Foto: imagine generică pixabay.com

 

Proprietarul unei locuinţe dintr-un sat din Alba care a fost distrusă de un incendiu a fost descoperit spânzurat, într-o anexă din proximitatea casei, de către pompierii care au intervenit, în noaptea de miercuri spre joi, pentru localizarea şi stingerea focului.


 

Potrivit reprezentaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Garda de intervenţie Sebeş, în cooperare cu SVSU Vinţu de Jos, a fost solicitată să intervină pentru localizarea şi stingerea unui incendiu la o locuinţă din satul Valea Goblii, comuna Vinţu de Jos.
 


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 



„La ajungerea forţelor de intervenţie la locul solicitării, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la acoperişul unei locuinţe. A ars acoperişul pe aproximativ 40 de metri pătraţi. Din nefericire, o persoană de sex masculin, posibil proprietarul, care locuia ocazional în acea locuinţă, a fost găsită spânzurată înt-o anexă din proximitatea locuinţei, anexa nefiind afectată de incendiu”, au precizat cei de la ISU Alba.

Pentru stingerea focului s-a intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă.

 

CITEȘTE ȘI:

INCENDIU la o casă din comuna Aluniș, județul Cluj. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale. VIDEO

Incendiu VIOLENT în Mărișel! Un bărbat a MURIT după ce baraca lui a fost cuprinsă de FLĂCĂRI. FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter