Ştiri din Transilvania

Gest disperat făcut de un tânăr de 21 de ani. S-a spânzurat după ce a fost părăsit de iubită. Tânărul și-a filmat mesajul de adio

O poveste de dragoste dintre doi tineri din Baia Mare s-a transformat într-o tragedie. Un tânăr de 21 de ani s-a sinucis după ce iubita sa, în vârstă de doar 16 ani i-a spus că îl părăsește.

Gest disperat făcut de un tânăr de 21 de ani. S-a spânzurat după ce a fost părăsit de iubită. Tânărul și-a filmat mesajul de adio/ Sursă foto: depositphotos.com Gest disperat făcut de un tânăr de 21 de ani. S-a spânzurat după ce a fost părăsit de iubită. Tânărul și-a filmat mesajul de adio/ Sursă foto: depositphotos.com

 

 


O iubire începută acum trei săptămâni și terminată cu o despărţire zilele trecute, l-a făcut pe un tânăr de 21 de ani din Baia Mare să îşi pună capăt zilelor. Înainte de a se spânzura, tânărul a înregistrat un mesaj video pe care l-a trimis fostei sale iubite, o adolescentă de 16 ani, potrivit VasileDale.ro.

 


Conform sursei citate, Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată de mama băiatului.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Baia Mare au fost sesizați de către o femeie de 55 de ani, cu privire la faptul că și-a găsit fiul spânzurat în locuința de domiciliu de pe strada Grănicerilor.


Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul unui tânăr de 21 de ani. În urma examinării exterioare a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezenta urme vizibile de violențe.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.


În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș.

 

Sursă foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un copil de 13 ani a MURIT TRAGIC. S-a spânzurat cu cordonul de la un halat. Băiatul ar fi fost certat de părinți din cauza temelor

Descoperire MACABRĂ în Dâmbul Rotund! Un bătrân de 87 de ani a fost găsit SPÂNZURAT în casă

Ultimele Stiri
abonare newsletter