Actualitate

ACCIDENT pe drumul Cluj-Oradea, între un TIR și un Mercedes. Un sofer a rămas încarcerat - FOTO

Un accident a avut loc duminică pe drumul dintre Cluj și Oradea, la Negreni. Un șofer a rămas încarcerat.

foto: Facebook / Info Trafic Bihor & Oradea foto: Facebook / Info Trafic Bihor & Oradea

 

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit cu două autospeciale la un accident rutier produs între un autocamion și un autoturism pe raza localității Negreni.


La fața locului au fost dislocate elicopterul SMURD și un echipaj SAJ.

“Salvatorii au găsit autoturismul avariat ieșit în afara părții carosabile cu un bărbat încarcerat înăuntrul acestuia. S-a acționat cu echipamentele hidraulice de tăiere și îndepărtarea elementelor de caroserie pentru a asigura accesul către victimă și extragerea acesteia fără a-i agrava leziunile suferite. Bărbatul în vârstă de circa 40 de ani prezenta, la prima evaluare, suspiciuni de fracturi la unul dintre membrele inferioare, era în stare de conștiență și cooperant. A fost preluat de către elicopterul SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate”, transmite ISU Cluj.


ŞTIREA INŢIALĂ

Drumul Oradea - Cluj a fost blocat pe ambele sensuri de mers în urma unui accident petrecut duminică seară, în jurul orei 20, pe raza localității Negreni. În accident au fost implicate un autoturism Mercedes cu numere de Brașov și un TIR înmatriculat în județul Bihor, scrie Bihon.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN1 Oradea-Cluj-Napoca, în zona localității Negreni, județul Cluj, a avut loc un accident între un autoturism și un autocamion, coliziune în urma căreia autoturismul a fost proiectat într-un cap de pod. Potrivit primelor date, șoferul autoturismului este încarcerat”, se arată pe site-ul Poliției Române.

foto: Facebook / Info Trafic jud. Cluj 

La intervenție a participat și un elicopter SMURD.

CITEȘTE ȘI:

Accident pe Calea Turzii. O tânără de 20 de ani a ajuns la spital

Accident pe centura Vâlcele - Apahida. Nu a păstrat distanţa şi a lovit mașina din față

Accident GRAV între un autobuz românesc și o mașină, în Bulgaria. Patru pasageri au murit - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter