Actualitate

Rață rănită, salvată de un grup de tineri! Au intrat într-un bazin adânc din Cluj ca să o prindă. VIDEO

Un grup de tineri a reușit să salveze o rață rănită. Au intrat într-un bazin artificial cu apă din județul Cluj pentru a ajuta animalul.

Un grup de tineri a intrat într-un bazin adânc din Cluj ca să salveze o rață rănită / Foto: captură ecran Facebook - OPMCB Un grup de tineri a intrat într-un bazin adânc din Cluj ca să salveze o rață rănită / Foto: captură ecran Facebook - OPMCB

 

 


Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului a felicitat un grup de tineri din Cluj care au intrat într-un bazin cu apă adânc pentru a salva o rață.

Rața avea o fractură la o aripă și avea nevoie de îngrijri:


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 


„Un grup de tineri, printre care și una dintre voluntarele clinicii de animale exotice (...) au reușit să prindă cu succes o pasăre cu fractură la o aripă, intrând într-un bazin artificial cu apa nu chiar potrivită pentru baie, arătând că prin perseverenta se pot realiza si lucruri frumoase și ca nu exista doar finaluri triste în acest domeniu!

A fost nevoie de multe rugăminți și telefoane până să găsim o soluție, a trebuit să improvizam. Din păcate nu a fost posibil să intervină ISU cu o scară, asa cum se practică în general (...) Mii de mulțumiri și felicitari atât pentru studenta la medicina veterinara, Patricia Maria, cât și pentru toți cei implicați, localnici, Poliția Apahida, care au ajutat cu diverse resurse în cazul de față, dar și ulterior cu transportul”, a anunțat Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului - OPMCB. 

CITEȘTE ȘI:

Rață cu cinci pui, văzută în centrul Clujului. Polițiștii au oprit circulația ca să traverseze strada. FOTO

Căprior găsit mort pe marginea drumului, în județul Cluj. Bărbatul care a anunțat incidentul, amendat de polițiști

Ultimele Stiri
abonare newsletter