Actualitate

Căprior găsit mort pe marginea drumului, în județul Cluj. Bărbatul care a anunțat incidentul, amendat de polițiști

Trupul neînsuflețit al unui căprior a fost găsit între localitățile Fizeșu Gherlii și Sântioana. Bărbatul care a găsit leșul animalului a fost amendat din cauză că nu avea număr de înmatriculare la căruță.

Trupul neînsuflețit al unui căprior a fost găsit între localitățile Fizeșu Gherlii și Sântioana/ Foto: pixabay.com

 

„La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 11.10 , polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au fost semnalați, prin apel 112, de către un bărbat de 38 de ani, cu privire la faptul că între localitățile Sântioana și Fizeșu Gherlii se află un leș de căprior.


 

Întrucât patrula de polițiști de pe zona 1 a Secției 7 Poliție Rurală Gherla se afla la un alt eveniment, a fost solicitată patrula de polițiști de pe zona 2 a Secției 7 Poliție Rurală Gherla, care s-a deplasat la locul indicat, respectiv pe DJ 109C, între localitățile Fizeșu Gherlii și Sântioana.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


La fața locului, polițiștii au identificat pe marginea părții carosabile un leș de căprior, pe care l-au predat, în baza documentelor încheiate, unui reprezentat al AJVPS Cluj.

De asemenea, polițiștii i-au aplicat o sancțiune contravențională bărbatului de 38 de ani, întrucât atelajul hipo cu care acesta se deplasa pe drumul public nu avea număr de înregistrare”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Urs, lovit de DOUĂ mașini. Animalul a fugit în pădure în urma impactului. Care e starea lui?

Câinele lovit de mașină pe strada Maramureșului, salvat de un clujean, a fost eutanasiat

abonare newsletter