Politică

Social-democrații clujeni și-au stabilit candidații pentru alegerile locale. Aurelia Cristea, desemnată candidat PSD la Primăria Cluj-Napoca. Alexandru Cordoș la șefia Consiliului Județean.

Fosta deputată Aurelia Cristea a fost desemnată, vineri, drept candidat la Primăria Cluj-Napoca, la alegerile locale din 9 iunie, din partea PSD Cluj, iar secretarul executiv al filialei județene, Alexandru Cordoș, a fost numit candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj.

PSD Cluj și-a stabilit candidații la alegerile locale/Foto: PSD Cluj Facebook.com PSD Cluj și-a stabilit candidații la alegerile locale/Foto: PSD Cluj Facebook.com

 

 


Potrivit unei informări publicate de social-democrații clujeni, în urma unei ședințe desfășurate vineri, conducerea județeană a stabilit candidații pentru alegerile locale din vara acestui an. 

 


„Astăzi, 29.03.2024, în cadrul ședinței Consiliului Politic Județean PSD Cluj, a fost validată candidatura pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean a domnului Alexandru Cordoș și candidatura doamnei Aurelia Cristea la funcția de primar al municipiului Cluj Napoca”, se arată în mesajul transmis de PSD Cluj. 

CITEȘTE ȘI: 
Emil Boc și Alin Tișe, validați de PNL pentru noi mandate. Când vor fi lansate public candidaturile „tandemului de la Cluj”?

În urmă cu două săptămâni, și Partidul Național Liberal a decis validarea candidaturilor lui Emil Boc și Alin Tișe pentru noi mandate la Primăria Cluj-Napoca, respectiv la Consiliul Județean Cluj.


Dacă președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a confirmat validarea candidaturii sale și a afirmat că listele pentru alegerile locale vor fi lansate public, conform calendarului alegerilor, în cursul lunii viitoare, primarul Clujului Emil Boc a evitat să se pronunțe deocamdată pe tema alegerilor. 

„Despre alegeri o să vorbim în preajma alegerilor și nu aș vrea să vorbesc mai repede despre ele, pentru că o să avem timp, într-o ecuație electorală. Alegerile locale și alegerile europarlamentare vor avea loc în 9 iunie și voi vorbi despre acest subiect la momentul potrivit”, a afirmat Emil Boc. 


Potrivit unui sondaj INSCOP realizat recent, primarul Clujului Emil Boc se plasează în topul încrederii românilor, alături de adjunctul secrtarului general NATO, Mircea Geoană și procurorul-şef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi. Cu toate acestea, el a afirmat în mai multe rânduri că nu este interesat să părăsească Primăria Cluj-Napoca pentru o funcție la nivel național sau european.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc și Alin Tișe, validați de PNL pentru noi mandate. Când vor fi lansate public candidaturile „tandemului de la Cluj”?

abonare newsletter