Sport

Ovidiu Sabău, dezamăgit de jucători după înfrângerea cu FCU Craiova: „Să arate că sunt fotbaliști”

Ovidiu Sabău și-a criticat jucătorii, după ce Universitatea Cluj a fost învinsă de FCU Craiova cu scorul de 3-2.

Ovidiu Sabău, dezamăgit de jucători după înfrângerea cu FCU Craiova. Sursă foto: captura ecran/Youtube/Universitatea Cluj Ovidiu Sabău, dezamăgit de jucători după înfrângerea cu FCU Craiova. Sursă foto: captura ecran/Youtube/Universitatea Cluj

 

 


Ovidiu Sabău și-a criticat în termeni duri jucătorii, după ce Universitatea Cluj a fost învinsă de FCU Craiova cu scorul de 3-2. 

„Sunt dezamăgit, supărat, vorbim de Europa... Nu știu dacă s-au mulțumit cu puțin. Dar nu ai voie. (...) Ne-am îndeplinit un obiectiv, salvarea de la retrogradare. Nu ai cum să iei gol atât de ușor, să îți plece jucătorii adverși atât de ușor din spate. Ai emoții la fiecare acțiune în care că iei gol”, a precizat antrenorul „studenților”, potrivit gsp.ro
 


CITEȘTE ȘI: 
Nebunie în Bănie. Universitatea Cluj, învinsă de U Craiova 1948.
 

Totodată, antrenorul „U” Cluj a mai spus că echipa sa nu a putut lega 5 pase în meciul cu Craiova. 

„Nu am legat 5 pase în acest meci, am da numai la adversar. Nu e nicio presiune, puteam juca relaxați. Ne gândim să fim în primele 10, să jucăm în baraj, dar arătăm prea puțin. Trebuie să ne placă meseria asta, să arate că sunt fotbaliști”, a declarat Sabău. 


Și Dan Nistor, unul dintre cei mai importanți jucători de la Universitatea Cluj, a precizat că echipa ardeleană nu este pregătită pentru cupele europene. 

„Nu suntem pregătiți pentru cupele europene. Noi suntem cea mai dezavantajată echipă, jucăm din 3 în 3 zile, drumurile sunt lungi.E complicat să joc cu mască, sper să scap repede de ea. La cum am arătat în aceste meciuri, e greu să prindem barajul de Conference. Va fi greu cu Dinamo, sperăm să vină multă lume. Ar trebui să se schimbe multe, sunt la cald și nu vreau să spun multe prostii”, a spus Nistor. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Nebunie în Bănie. Universitatea Cluj, învinsă de U Craiova 1948.

Ultimele Stiri
abonare newsletter