Monitorul Cartierelor

Stația Travio, focar de infecții! Clujenii din Grigorescu se plâng de spațiul insalubru: „Se adună șobolani”.

Stația Travio din Grigorescu reprezintă un focar de infecții din cauza mizeriei și a șobolanilor care se adună acolo, se plâng locuitorii din zonă.

Stația Travio din Grigorescu / Foto: screenshot - Google Maps Stația Travio din Grigorescu / Foto: screenshot - Google Maps

 

 


Într-o sesizare mycluj.ro, locuitorii din Grigorescu se plâng de starea stației de autobuz Travio, de pe strada Paul Ioan, locul care „împărțea” spațiul cu un fost magazin și o crâșmă.

 


Acum, zona este „mizerabilă”, iar locuitorii o consideră „un pericol”. În zonă dorm oameni ai străzii și este mizerie „care adună șobolani”, spun aceștia.

„Există vreun proiect de amenajare a stației Travio, capăt Grigorescu? Sunt 3 spatii mizerabile (barul, fostul magazin și ghereta de bilete) în care dorm oameni ai străzii și vagabonzi care molestează oamenii care așteaptă în stație dimineața devreme sau seara și fac mizerie care adună șobolani. Vă rugăm urgentarea amenajării acelui spațiu insalubru care reprezintă un pericol pentru locuitorii din zonă care circulă cu autobuzul”, se arată într-o sesizare către Primăria Cluj-Napoca. 


Primăria Cluj-Napoca a făcut mai multe demersuri în ultima perioadă pentru a desființa și moderniza stațiile orașului care au rămas în „secolul trecut”. Printre acestea, trei stații cunoscute au fost modernizate sau au intrat în proces de modernizare în anul 2023. Este vorba despre stația din Piața Mărăști, stația Snagov din Gherogheni și stația Minerva din Mănăștur. S-ar putea ca, nu peste foarte mult timp, administrația publică să intervină la mai multe stații, inclusiv în Grigorescu. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cozi la ghișee, în prima zi de depunere a cererilor pentru un loc de parcare. Peste 4.200 de clujeni au depus cereri online.

Strada Mihail Kogălniceanu și mai multe străzi adiacente ar putea deveni pietonale

Ultimele Stiri
abonare newsletter